Creveți Cajun
Rețeta Creveți Cajun este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță o opțiune excelentă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară pentru iubitorii de mâncare cajun. O porție conține 132 de calorii, 23 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Un amestec de ardei cayenne, cimbru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 45%. Încercați Creveți Cajun, Creveți Cajun și Creveți Cajun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, căliți boia de ardei, cimbrul, sarea, nucșoara, pudra de usturoi și cayenne în ulei timp de 30 de secunde, amestecând constant.
Adăugați creveți; se caleste timp de 2-3 minute sau pana cand crevetii devin roz, amestecand din cand in cand.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano]()
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.