Creveți, Ancho Chile și supă de Paste (sopa seca de Camarones y Fideos)

Creveți, Ancho Chile și supă de Paste (sopa seca de Camarones y Fideos) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 155 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați semințe de anason, ceapă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Vermicelli (Sopa De Fideos), Ancho Chile, creveți și paste, și Sopa Seca de Fideo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți tulpinile de ardei iute și scuturați semințele. Într-un castron mic, acoperiți ardeii iute cu apă fierbinte și lăsați să stea până se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Se scurge și se toacă grosier.
Între timp, turnați ulei de măsline într-un 12-in. tigaie antiaderentă la foc mediu-mic.
Adăugați paste; Se amestecă și se întoarce des cu clești până aproape aurii, 3 până la 5 minute. Se amestecă semințele de anason și chimen, ceapa și usturoiul. Ridicați pastele astfel încât să stea mai ales deasupra amestecului de ceapă, apoi gătiți amestecul de ceapă, amestecând des, până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Se amestecă ardeii iute și bulionul de pui. Aduceți la foc mic la foc mare, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți, 3 minute; adăugați creveți și fierbeți până când pastele sunt fragede la mușcătură, încă 3 până la 4 minute. Condimentează după gust cu sare.
Puneți supa în boluri largi și puțin adânci. Completați fiecare porție cu o lingură de smântână și puțin avocado, dacă doriți, și presărați coriandru.
Cât De Fierbinte Este Chile-Ul Tău? Pentru a evalua căldura unui chile, tăiați-i vârful prin coaste și semințe, unde este concentrat compusul care produce căldură capsaicină. Atingeți felia de limbă. Dacă doriți ca mâncarea dvs. să fie mai blândă, împărțiți chile și răzuiți toate sau unele dintre coaste și semințe. Dacă pielea dvs. este sensibilă, purtați mănuși de bucătărie sau țineți ardeii iute cu o furculițăși nu vă atingeți ochii.