Creveți Afumați Marinați Cu Citrice

Creveți Afumați marinați cu citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 176 calorii, 24g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de lemn de cireș, creveți jumbo, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja portocalie, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 47%. Încercați Creveți marinați cu citrice cu sos Louis, Creveți marinați cu citrice cu ceapă la grătar și salată de portocale, și Citrice-Ciuperci Marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați bucăți de lemn în apă pentru a acoperi cel puțin 30 de minute.
Creveți Devein, dacă se dorește.
Așezați creveții într-un vas puțin adânc sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Se amestecă împreună sucul de portocale și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste creveți, amestecând pentru a acoperi. Acoperiți sau sigilați și răciți 1 oră.
Scurgeți, rezervați marinada.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
Scurgeți bucățile și așezați-le pe cărbuni.
Puneți tigaia cu apă în fumător; adăugați felii de portocale.
Adăugați apă la linia de umplere. Suport pentru haine cu spray de gătit; așezați în fumător.
Așezați creveții pe raftul superior; acoperiți cu capacul fumătorului. Gatiti 45 de minute.
Aduceți marinada la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 până la 7 minute sau până când se reduce la jumătate.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.