Creveți și Papaya cu ierburi proaspete

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Creveții și Papaya cu ierburi proaspete ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 4,38 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați papaya, sare, arpagic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi papaya, puteți urma acest curs principal cu Papaya Guava Granita ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kebaburi de creveți la grătar cu ierburi proaspete, Creveți în lapte de nucă de cocos cu ierburi proaspete (Yerra Moolee), și Creveți în lapte de nucă de cocos cu ierburi proaspete (Yerra Moolee).
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente. Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de creveți; sotati 3 minute.
Scoateți creveții din tigaie. Puneți deoparte; păstrați cald.
Adăugați șobolani tocați în tigaie; se amestecă 1 minut.
Adăugați papaya, busuioc și arpagic și amestecați 30 de secunde. Se amestecă vinul și sosul Worcestershire. Se aduce la fierbere; gatiti 2 minute, amestecand ocazional. Întoarceți creveții în tigaie; se amestecă 30 de secunde sau până se încălzește bine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.