Creveți Și Grâu Ușor

Creveți ușor și crupe ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 285 calorii. Această rețetă servește 4. 153 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați valoarea zilnică slănină necurățată, ardei gras, grâu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Romesco picant de creveți cu nisip rapid și ușor de brânză, Creveți și crupe, și Creveți și crupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu, răsturnând o dată, până când este crocantă, 6 până la 8 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Se toarnă și se rezervă toată grăsimea de slănină, cu excepția unei lingurițe, din tigaie. Puneți deoparte focul.Între timp, aduceți 3 1/2 căni de apă sărată la fiert într-o oală medie.
Se amestecă în grâu, se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe până se îngroașă și se înmoaie, 6 până la 8 minute. (Unele granule au timpi de gătit diferiți, așa că reglați apa și timpul de gătit după cum este necesar.) Reîncălziți o linguriță de grăsime de slănină la foc mediu-mare; adăugați ceapă, usturoi, ardei, sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, 6 până la 8 minute. Mutați amestecul de ceapă pe o parte a tigaiei și adăugați încă o linguriță de grăsime de slănină.
Adăugați creveți, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fierte, 2 până la 3 minute.
Adăugați suc de lămâie și sos fierbinte. Aruncați amestecul de creveți și ceapă împreună. Lingurați grăsimile fierbinți în boluri și acoperiți cu amestec de creveți. Zdrobiți slănina deasupra și serviți cu sos fierbinte suplimentar pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.