Creveți Și Grâu Ușor

Creveți Și Grâu Ușor
Creveți ușor și crupe ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 285 calorii. Această rețetă servește 4. 153 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați valoarea zilnică slănină necurățată, ardei gras, grâu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Romesco picant de creveți cu nisip rapid și ușor de brânză, Creveți și crupe, și Creveți și crupe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți slănina într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu, răsturnând o dată, până când este crocantă, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Se toarnă și se rezervă toată grăsimea de slănină, cu excepția unei lingurițe, din tigaie. Puneți deoparte focul.Între timp, aduceți 3 1/2 căni de apă sărată la fiert într-o oală medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se amestecă în grâu, se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe până se îngroașă și se înmoaie, 6 până la 8 minute. (Unele granule au timpi de gătit diferiți, așa că reglați apa și timpul de gătit după cum este necesar.) Reîncălziți o linguriță de grăsime de slănină la foc mediu-mare; adăugați ceapă, usturoi, ardei, sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, 6 până la 8 minute. Mutați amestecul de ceapă pe o parte a tigaiei și adăugați încă o linguriță de grăsime de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați creveți, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fierte, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Adăugați suc de lămâie și sos fierbinte. Aruncați amestecul de creveți și ceapă împreună. Lingurați grăsimile fierbinți în boluri și acoperiți cu amestec de creveți. Zdrobiți slănina deasupra și serviți cu sos fierbinte suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista