Creveți și brânză albastră Dip
Creveți și Dip brânză albastră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 79 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de ulei de măsline, maioneză, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Brânză Albastră-Creveți Umpluți, Răspândirea brânzei cu creveți și albastru, și Buffalo creveți la grătar cu baie de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați maioneza, ardeii verzi de chile, măslinele negre și ceapa verde.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Așezați creveții în tigaie și gătiți 2 până la 5 minute, până când sunt opace. Amestecați amestecul de maioneză și continuați să gătiți 2 până la 5 minute, până când amestecul s-a încălzit.
Scoateți tigaia de pe foc. Îndoiți ușor brânza albastră.
Transferați scufundarea într-un bol de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi.
![]()