Crema De Zahar Ars

Crema De Zahar Ars
CR. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 788 calorii, 8g de proteine, și 67g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, lingură pastă de vanilie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Crema de Castane Castane Crema de zahar ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se toarnă crema în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați vanilie (indiferent de produsul pe care îl utilizați) și fierbeți la foc mediu-mic.Bateți gălbenușurile de ou cu zahărul până la galben pal și gros. Se strecoară crema folosind o strecurătoare cu plasă fină.Bateți gălbenușurile în timp ce stropiți foarte încet în 1 cană de smântână caldă. Mergeți încet pentru a nu găti ouăle! Odată adăugată prima cană, puteți adăuga restul de cremă încet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Așezați ramekins pe o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Se toarnă amestecul de cremă în ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Se toarnă apă în partea de jos a foii de copt până când ajunge la jumătatea ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți timp de 30 de minute sau până când este setat. Nu permiteți să obțineți maro.Se răcește ramekins pe blat, apoi se răcește cel puțin 2-3 ore, acoperite cu folie de plastic. Pentru a servi, presărați 1 lingură peste fiecare ramekin de cremă. Folosiți o torță de bucătărie pentru a rumeni rapid (dar cu atenție) zahărul. Ar trebui să existe o suprafață subțire și crocantă de zahăr ars pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Serviți imediat!
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista