Crema De Zahar Ars
CR. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 788 calorii, 8g de proteine, și 67g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, lingură pastă de vanilie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Crema de Castane Castane Crema de zahar ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade.
Se toarnă crema în cratiță.
Adăugați vanilie (indiferent de produsul pe care îl utilizați) și fierbeți la foc mediu-mic.Bateți gălbenușurile de ou cu zahărul până la galben pal și gros. Se strecoară crema folosind o strecurătoare cu plasă fină.Bateți gălbenușurile în timp ce stropiți foarte încet în 1 cană de smântână caldă. Mergeți încet pentru a nu găti ouăle! Odată adăugată prima cană, puteți adăuga restul de cremă încet.
Așezați ramekins pe o foaie de copt cu margini.
Se toarnă amestecul de cremă în ramekins.
Se toarnă apă în partea de jos a foii de copt până când ajunge la jumătatea ramekinelor.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când este setat. Nu permiteți să obțineți maro.Se răcește ramekins pe blat, apoi se răcește cel puțin 2-3 ore, acoperite cu folie de plastic. Pentru a servi, presărați 1 lingură peste fiecare ramekin de cremă. Folosiți o torță de bucătărie pentru a rumeni rapid (dar cu atenție) zahărul. Ar trebui să existe o suprafață subțire și crocantă de zahăr ars pe partea de sus.