Crema De Zahar Ars

Crema De Zahar Ars
CR. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 788 calorii, 8g de proteine, și 67g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, lingură pastă de vanilie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Crema de Castane Castane Crema de zahar ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se toarnă crema în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Adăugați vanilie (indiferent de produsul pe care îl utilizați) și fierbeți la foc mediu-mic.Bateți gălbenușurile de ou cu zahărul până la galben pal și gros. Se strecoară crema folosind o strecurătoare cu plasă fină.Bateți gălbenușurile în timp ce stropiți foarte încet în 1 cană de smântână caldă. Mergeți încet pentru a nu găti ouăle! Odată adăugată prima cană, puteți adăuga restul de cremă încet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Așezați ramekins pe o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Se toarnă amestecul de cremă în ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Se toarnă apă în partea de jos a foii de copt până când ajunge la jumătatea ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți timp de 30 de minute sau până când este setat. Nu permiteți să obțineți maro.Se răcește ramekins pe blat, apoi se răcește cel puțin 2-3 ore, acoperite cu folie de plastic. Pentru a servi, presărați 1 lingură peste fiecare ramekin de cremă. Folosiți o torță de bucătărie pentru a rumeni rapid (dar cu atenție) zahărul. Ar trebui să existe o suprafață subțire și crocantă de zahăr ars pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Serviți imediat!
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista