Cremă Vidalia Ceapă Dip

Cremă Vidalia Ceapă Dip
Cremă Vidalian ceapa Dip este o fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 97 calorii. Această rețetă servește 40 și costă 14 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză italiană* five, maioneză mayo adevărată, ceapă walla wallan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Dulce Vidalian Ceapa Dip, Salată de avocado-grapefruit cu sos cremos de ceapă Vidaliană, și Plăcintă Cu Ceapă Vidaliană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați ingredientele.
3
Se întinde pe fundul vasului de copt pătrat de 8 inci pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Coaceți 30 min. sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista