Cremă Suedeză De Lămâie
Crema suedeză de lămâie este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 12,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 354g de grăsime, și un total de 5240 calorii. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, coajă de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma gelatina, puteți urma acest fel principal cu Desert cu gelatină cremoasă de afine, ananas și lămâie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Clatite Suedeze Cu Lamaie, Cremă Suedeză, și Cremă Suedeză.
Instrucțiuni
Periați ușor mucegaiul cu 8 căni cu ulei vegetal.
Presărați gelatina peste sucul de lămâie într-un castron mare pentru a se înmuia. Se amestecă treptat în apă clocotită până se dizolvă gelatina. Se amestecă 1/2 cană de zahăr și coaja de lămâie.
Bateți frișca și 1/3 cană de zahăr într-un castron mare răcit cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Îndoiți amestecul de lămâie în frișcă. Lingură în matriță. Acoperiți și refrigerați aproximativ 2 ore sau până când sunt ferme.