Cremă de supă de conopidă

Cremă de supă de conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați crema de supă de conopidă. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cremă de supă de conopidă, Supă Cremă De Conopidă, și Cremă de supă de conopidă.

Instrucțiuni

1
Tăiați prazul pe jumătate pe lungime. Spălați pentru a îndepărta murdăria.Se usucă și se feliază subțire transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2
Încălziți uleiul cu untul într-o oală grea peste scăzutcăldură. Ofiliți prazul și țelina cu frunze până se înmoaie,10 minute; adăugați usturoi în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se amestecă pudra de curry și ghimbirul și se gătește la foc foarte mic pentru a pătrunde legumele, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4
Adăugați bulionul, sucul de lămâie și floretele de conopidă.Ridicați focul la mare și aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, până când conopida este foarte fragedă, 15 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La ConservăLapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Pur și simplu într-un procesor de alimente până când este foarte neted, adăugândjumătate și jumătate prin tubul de alimentare.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați bulion suplimentarpentru consistența dorită. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
7
Per porție: 150 de calorii, 10g grăsimi, 20 mg colesterol, 12G carbohidrați, 4G proteine
8
Altele
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista