Cremă De Porumb Brulee

Cremă De Porumb Brulee
Reteta crema de porumb Brulee este gata în aproximativ 1 oră și 7 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 8 porții cu 562 calorii, 6g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de lapte, zahăr granulat, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Cremă De Porumb Dulce Brulee, și Homar Cremă De Porumb Brulee.

Instrucțiuni

1
Scoateți coaja din urechile de porumb și tăiați sâmburii. Într-o tigaie se lipeasca sote topi untul și sote boabele de porumb până când se fierbe și au câteva pete maro pe ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-o cratiță medie, încălziți smântâna, laptele și jumătate din
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Sâmburele de porumb sotat la foc mediu, amestecând ocazional, doar până când ajunge la fierbere. Opriți imediat focul și lăsați-l deoparte pentru a infuza cel puțin 15 minute. Puree amestecul cu un blender de mână până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
4
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou cu zahărul granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Amestecând constant, turnați treptat amestecul de cremă fierbinte. Se strecoară amestecul într-un ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Presărați boabele de porumb rămase în 8 (6 până la 8 uncii) ramekins rezistente la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Se toarnă amestecul de cremă / porumb în boluri și se aranjează într-o baie cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Coaceți la 300 de grade F, în centrul cuptorului până aproape setat, dar încă puțin moale în centru, 30 până la 40 de minute. Crema ar trebui să "tremure" puțin atunci când scuturați tigaia; se va întări mai mult pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți din Baia de apă și lăsați să se răcească 15 minute. Acoperiți bine fiecare bol cu folie de plastic, asigurându-vă că plasticul nu atinge suprafața cremei. Refrigerați cel puțin 2 ore. (Sau la frigider până când este gata de servit, până la 24 de ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
11
Preîncălziți un pui de carne la foarte cald (sau aprindeți lanterna de bucătărie). Descoperiți cremele răcite.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
12
Se toarnă cât mai mult zahăr se va potrivi pe partea superioară a uneia dintre cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
13
Se toarnă excesul de zahăr pe următoarea cremă. Repetați până când toate cremele sunt acoperite. Aruncați orice zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
14
Așezați bolurile pe o foaie de copt sau într-o tigaie și fierbeți până când zahărul este topit și bine rumenit, 1 până la 2 minute. Sau rumeniti-le cu un blowtorch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Blow TorchBlow Torch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
15
Se lasă să se răcească cu 1 minut înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 7 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista