Cremă de migdale cu lapte de migdale (Biancomangiare)
Crema de migdale cu lapte de migdale (Biancomangiare) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 492 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de migdale, migdale albe, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Lapte De Migdale, Lapte De Migdale Crud, și Lapte De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 10 matrițe de flan de 6 uncii
Așezați frunzele de gelatină în 2 căni de apă rece și dați deoparte.
Așezați laptele și coaja de lămâie într-o tigaie nereactivă la foc mediu-mare.
Puneți migdalele într-un robot de bucătărie, macinați într-o pulbere și turnați în laptele de încălzire. Aduceți laptele și migdalele la fiert, îndepărtați-le de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Aliniați o sită conică cu cheesecloth și strecurați coaja de lămâie și solidele de migdale din lapte, apăsând cu spatele unei linguri pentru a îndepărta tot lichidul. Puneți deoparte 1 1/2 căni de lapte aromat pentru sos și așezați laptele rămas, 1 1/2 căni de zahăr și frunzele de gelatină înmuiate într-o cratiță și aduceți doar la fierbere, amestecând constant.
Se scoate imediat de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ungeți formele de flan cu uleiul de migdale și dați deoparte. Bateți crema pe vârfuri moi și pliați laptele de migdale răcit în frisca. Puneți amestecul de lapte de migdale în formele de flan unse, astfel încât acestea să fie pline cu 90% și refrigerați cel puțin 4 ore.
Între timp, spargeți ouăle și bateți împreună oul și gălbenușurile.
Adăugați amestecul de ouă la restul de 1 1/2 cană de lapte aromat și adăugați restul de 1/2 cană de zahăr.
Se pune la foc mediu și, amestecând constant, se încălzește la foc mic, 175 F.
Se ia de pe foc, se toarnă printr-o strecurătoare într-un bol mic și se dă la frigider 1 oră. Pentru a servi, înmuiați matrițele în poziție verticală într-un bol cu apă fierbinte, fără a permite apei să treacă peste margine în matriță și răsturnați cu grijă pe o farfurie mare.
Bateți sosul pentru a-l slăbi și turnați peste cremă în farfurie.
Garnisiți cu semințe de rodie și serviți.