Cremă de ceapă perlă
Cremă de ceapă perlă necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 254 de calorii, 6 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 3,17 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură destul de scumpă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați unt, fâșii de pimiento, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Crema de ceapa perla, crema de Edamame si ceapa de perla si Crema de varza cu ceapa perla sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez sau într-un ceainic mare, aduceți 6 căni de apă la fiert.
Adăugați ceapa perla; se fierbe 10-12 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și clătiți în apă rece; se curata si se pune deoparte.
Într-o cratiță, topește untul. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Se amestecă treptat bulionul și smântâna. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă pătrunjelul, brânza și ceapa.
Se toarnă într-un 1-qt neuns. vas de copt. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 15 minute; se amestecă. Acoperiți cu pimiento, dacă doriți.
Coaceți, neacoperit, cu 10 minute mai mult sau până când se clocotește și se încălzește.