Cremă de brânză și pâine de grâu de migdale

Crema de brânză și pâine de grâu de migdale este o vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 299 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză frișcă, migdale, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Brânză cremă de căpșuni din grâu integral îndepărtează pâinea cu glazură Nutella, Scorțișoară migdale ciocolată neagră pâine de maimuță cu cremă de brânză burniță, și Pâine Integrală De Grâu Prăjită Cu Migdale.
Instrucțiuni
Se amestecă apă caldă, zahăr brun și drojdie într-un castron mare de amestecare; se amestecă bine.
Lăsați să stea până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă, aproximativ 5 minute. Ungeți un castron mare separat și lăsați-l deoparte.
Se amestecă frisca de brânză, migdalele, laptele, uleiul vegetal, mierea și sarea în amestecul de drojdie.
Se transferă într-un blender; se amestecă până devine cremos și neted.
Amestecați încet făina universală și amestecul de brânză cremă împreună într-un castron mare; adăugați făină integrală de grâu. Se amestecă pentru a face un aluat neted.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Așezați aluatul în vasul uns, rotind o dată pentru a unge partea superioară a aluatului. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați să stea până la dimensiunea dublă, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 5x9 inci.
Puneți aluatul în jos și frământați din nou pe o suprafață făinoasă; se formează într-o pâine.
Așezați aluatul în tigaia unsă.
Lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, 45 de minute.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea se face la mijloc și blatul se rumeneste, 50 până la 60 de minute. Acoperiți pâinea cu folie de aluminiu dacă devine prea întunecată în timpul procesului de gătit.