Crcommercme Caramel
Cr crumprumme Caramel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 84 cenți pe porție. O porție conține 175 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de zahăr, produs din ouă fără colesterol, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Caramel Crunch Eclairs cu cremă de patiserie cu Caramel ars, și Crcommercme Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Încălziți 1/2 cană de zahăr în tigaie antiaderentă medie la foc mediu 7 până la 10 minute, amestecând frecvent cu lingura de lemn, până când zahărul este topit și o culoare caramel deschis (amestecul va fi foarte fierbinte și ar putea topi o lingură de plastic). Turnați imediat amestecul de zahăr în tigaie rotundă, 8x1 1/2 inci; înclinați tigaia pentru a acoperi fundul.
Așezați pe grătar pentru a se răci.
Se amestecă restul de 1/2 cană de zahăr, lapte, produs din ou, sare și vanilie într-un castron mare.
Se toarnă amestecul peste amestecul de zahăr în tigaie.
Așezați în tigaie dreptunghiulară, 13x9x2 inci.
Se toarnă apă foarte fierbinte în tigaie dreptunghiulară până la 1/2 inch de partea superioară a tigaiei rotunde.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Scoateți tigaia rotundă din tigaia cu apă. Capac; se dă la frigider până se răcește bine, aproximativ 3 ore sau peste noapte. Pentru a desface, rulați cuțitul în jurul marginii cremei pentru a slăbi; inversați pe platoul de servire. Sus cu fructe.