Cranberry-Pear Crisp

Cranberry-Pear Crisp
Cranberry-Pear Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 512 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de scorțișoară măcinată, unt, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cranberry Pear Crisp, Cranberry-Pear Crisp, și Pear-Cranberry Crisp pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați afinele proaspete și uscate într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați 1 cană de zahăr, 3 linguri de apă și vanilia și aruncați pentru a acoperi. Smash ușor cu un masher de cartofi sau furculiță pentru a sparge o parte din afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Adăugați perele, scorțișoara, ienibaharul și 2 linguri de făină și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Transferați într-un vas de copt de 3 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1
Se amestecă restul de 1 cană de făină, nucile pecan, ovăzul, restul de 1/2 cană de zahăr și sarea într-un bol mediu, apoi se amestecă untul topit. Folosiți degetele pentru a ciupi toppingul în smocuri mici și presărați-l peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Coaceți până când fructul clocotește și toppingul este maro auriu, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Serviți cald sau la temperatura camerei.
4
Fotografie realizată de Charles Masters
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista