Cranberry-Pear Crisp
Cranberry-Pear Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 512 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de scorțișoară măcinată, unt, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cranberry Pear Crisp, Cranberry-Pear Crisp, și Pear-Cranberry Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Combinați afinele proaspete și uscate într-un castron mare.
Adăugați 1 cană de zahăr, 3 linguri de apă și vanilia și aruncați pentru a acoperi. Smash ușor cu un masher de cartofi sau furculiță pentru a sparge o parte din afine.
Adăugați perele, scorțișoara, ienibaharul și 2 linguri de făină și aruncați pentru a acoperi.
Transferați într-un vas de copt de 3 litri.
Se amestecă restul de 1 cană de făină, nucile pecan, ovăzul, restul de 1/2 cană de zahăr și sarea într-un bol mediu, apoi se amestecă untul topit. Folosiți degetele pentru a ciupi toppingul în smocuri mici și presărați-l peste fructe.
Coaceți până când fructul clocotește și toppingul este maro auriu, aproximativ 40 de minute.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Fotografie realizată de Charles Masters