Crabi cu coajă moale cu Broccoli Rabe și Pesto de roșii uscate la soare: Molecche con Rapini

Crabi cu coajă moale cu Broccoli Rabe și Pesto de roșii uscate la soare: Molecche con Rapini
Dacă doriți să adăugați mai multe lactate gratuit rețete pentru cutia de rețete, crabi cu coajă moale cu Broccoli Rabe și Pesto de roșii uscate la soare: Molecche con Rapini ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 2528 calorii, 36g de proteine, și 147g de grăsime pe porție. Pentru 7,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, broccoli rabe, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Paste cu cârnați italieni picante, Broccoli Rabe și Pesto de roșii uscate la soare, Crabi Cu Coajă Moale Cu Compot De Roșii, și Pizza cu gem de ceapă de roșii uscate la soare și Broccoli Rabe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Pregătiți o baie de gheață. Tăiați centimetrul inferior al tulpinilor de broccoli rabe. Blanch broccoli rabe în apă clocotită timp de 1 minut, apoi se scurge și se scufundă în baia de gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge din nou, se usucă și se taie în bucăți de 1 inch.
4
Între timp, într-un castron mic, înmuiați roșiile uscate la soare în apă clocotită timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare până la fumat. Aruncați scallions și gătiți, amestecând des, până când se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați broccoli rabe și vermut și gătiți până când scallions sunt destul de moi, 2 până la 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
VermutVermut
7
Într-un blender, combinați roșiile uscate la soare, cu apa lor de înmuiere, oțetul, caperele și restul de 1/4 cană de ulei de măsline și amestecați până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Pentru a curăța crabii cu coajă moale, tăiați ochii și gura. Condimentează cu piper negru. Grătiți, întorcându-vă o dată, până când sunt crocante și roșii, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Împărțiți amestecul de broccoli rabe între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
10
Așezați 3 crabi pe fiecare farfurie, picurați 2 linguri de pesto de roșii uscate la soare în jurul crabilor și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesto De Roșii Uscate La SoarePesto De Roșii Uscate La Soare

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Ai putea încerca Cycles Gladiator Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Aromaticele chiar sar din pahar. Papaya, piersici șiananas pe nas cu doar un indiciu de stejar prăjit. Nectarine și alte fructe de piatră pe forepalat. Ripe, arome rotunde de suc de piersici și ananas. Aciditatea moale și o textură luxuriantă se înfășoară în jurul limbii spre partea din spate a Palatului.Perechi cu arome bogate, cremoase, cum ar fi scoici într-un beurre blanc portocaliu. De asemenea, alfredo de pui, fettuccine de fructe de mare sau orice paste înăbușite într-un sos de smântână.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista