Crabi cu coajă moale cu Broccoli Rabe și Pesto de roșii uscate la soare: Molecche con Rapini

Dacă doriți să adăugați mai multe lactate gratuit rețete pentru cutia de rețete, crabi cu coajă moale cu Broccoli Rabe și Pesto de roșii uscate la soare: Molecche con Rapini ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 2528 calorii, 36g de proteine, și 147g de grăsime pe porție. Pentru 7,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, broccoli rabe, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Paste cu cârnați italieni picante, Broccoli Rabe și Pesto de roșii uscate la soare, Crabi Cu Coajă Moale Cu Compot De Roșii, și Pizza cu gem de ceapă de roșii uscate la soare și Broccoli Rabe.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Pregătiți o baie de gheață. Tăiați centimetrul inferior al tulpinilor de broccoli rabe. Blanch broccoli rabe în apă clocotită timp de 1 minut, apoi se scurge și se scufundă în baia de gheață pentru a se răci.
Se scurge din nou, se usucă și se taie în bucăți de 1 inch.
Între timp, într-un castron mic, înmuiați roșiile uscate la soare în apă clocotită timp de 10 minute.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare până la fumat. Aruncați scallions și gătiți, amestecând des, până când se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați broccoli rabe și vermut și gătiți până când scallions sunt destul de moi, 2 până la 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Într-un blender, combinați roșiile uscate la soare, cu apa lor de înmuiere, oțetul, caperele și restul de 1/4 cană de ulei de măsline și amestecați până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Pune deoparte.
Pentru a curăța crabii cu coajă moale, tăiați ochii și gura. Condimentează cu piper negru. Grătiți, întorcându-vă o dată, până când sunt crocante și roșii, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Împărțiți amestecul de broccoli rabe între 4 farfurii.
Așezați 3 crabi pe fiecare farfurie, picurați 2 linguri de pesto de roșii uscate la soare în jurul crabilor și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Ai putea încerca Cycles Gladiator Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Ciclurile Gladiator Chardonnay]()
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Aromaticele chiar sar din pahar. Papaya, piersici șiananas pe nas cu doar un indiciu de stejar prăjit. Nectarine și alte fructe de piatră pe forepalat. Ripe, arome rotunde de suc de piersici și ananas. Aciditatea moale și o textură luxuriantă se înfășoară în jurul limbii spre partea din spate a Palatului.Perechi cu arome bogate, cremoase, cum ar fi scoici într-un beurre blanc portocaliu. De asemenea, alfredo de pui, fettuccine de fructe de mare sau orice paste înăbușite într-un sos de smântână.