Crab Crescent Loaf
Această rețetă servește 12 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 133 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați imitația de carne de crab) carne de crab, rulouri de semilună, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Wontons Crescent Umplut Cu Crab, Pâine Topită De Crab, și Pillsbury semilună refrigerată de la Pillsbury semilună creații de la Pillsbury semilună refrigerată de la Pillsbury semilună de la Pillsbury pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o foaie de copt unsă, desfaceți aluatul de semilună într-un dreptunghi lung; sigilați cusăturile și perforațiile. Într-un castron mic, bateți crema de brânză, ceapa și mărarul până se amestecă.
Întindeți amestecul pe lungime peste jumătate din aluat până la 1/2 in. de margini. Sus cu crab.
Îndoiți aluatul peste umplutură; strângeți cusătura pentru a sigila.
Ungeți blatul cu gălbenuș de ou.
Coaceți la 375 de minute timp de 18-22 de minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Byron Nielson Vineyard Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
![Byron Nielson Vineyard Chardonnay]()
Byron Nielson Vineyard Chardonnay
Byron 1998 Chardonnay Nielson Vineyard exprimă calitatea naturală profundă a viilor vechi ale acestei podgorii istorice. Aromele strălucitoare de mere delicioase aurii, pere și miere sunt accentuate de indicii de condimente și alune. Profilul aromei prezintă fructe coapte concentrate, condimente și atingeri florale cu o componentă minerală atractivă care țese prin fundal. Vinul este suplu și mătăsos la mijlocul palatului, dar se termină cu un sărut caracteristic de aciditate naturală, asigurând longevitate și dezvoltare grațioasă.Alcool: 14,2% în volum