CR amperpes cu piersici și migdale calde de coniac
Nevoie de o garnitură vegetariană? CR amperpes cu piersici calde de coniac și migdale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 464 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână aluat crincorpe, lapte, coniac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piersici și clătite cremă, Crepe de scorțișoară cu piersici și cremă de brânză, și Clătite de fasole de vanilie cu piersici și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți aluat: rotiți împreună ouăle, făina și laptele într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M's
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu și periați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă 2 linguri. batter, învârtindu-se pentru a se răspândi uniform. Gatiti pana devine auriu dedesubt, 1 minut; răsturnați și gătiți 30 de secunde. Faceți CRPE rămase, periați tigaia cu unt și stivuiți CRPE finite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Faceți umplutura: amestecați ricotta, zahărul, coaja și sarea într-un castron mediu. Lingura 1 lingura. umplerea în centrul unui crpe. Îndoiți crpe în jumătate, apăsând ușor pentru a întinde umplutura uniform, apoi pliați din nou în jumătate pentru a forma un triunghi. Continuați cu CRPE-urile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Topiți 1 lingură. unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. În loturi, adăugați cu grijă CRPE umplute; gatiti pana se rumenesc, intorcand o data, 5 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați într-un platou și păstrați-l la cald.
7
Faceți topping: topiți untul în tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați piersici, zaharuri, scorțișoară și suc; gătiți, amestecând ocazional, până când zaharurile se topesc, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
9
Se ia de pe foc; se amestecă cu grijă coniacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
10
Se toarnă piersici peste CRPE și se presară migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
11
Faceți înainte: faceți și umpleți crpes până la Pasul 3, acoperiți și răciți peste noapte.