Cozi de homar de bază la cuptor

Cozi de homar de bază la cuptor
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, Basic Baked Lobster Tails ar putea fi o rețetă super fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatarian de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,41 USD per porție. Acest aperitiv are 76 de calorii, 11 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cozi de homar, piper, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Cozi de homar la cuptor, Cozi de homar la cuptor și Cozi de homar la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Împărțiți cozile homarului în jumătate pe lungime. Cu partea tăiată în sus și folosind foarfece, tăiați de-a lungul marginii cojii pentru a slăbi cartilajul care acoperă carnea cozii de coajă; îndepărtați și aruncați cartilajul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
Turnați apă într-un recipient de 13 inchi. x 9-in. vas de copt; puneți cozi de homar în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Combina patrunjelul, sarea si piperul; se presara peste homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4
Stropiți cu unt și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 20-25 de minute sau până când carnea este fermă și opaca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Serviți cu felii de lămâie și unt topit, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru Lobster Tails. Chablis este perfect cu homar, dar și un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească fața locului. William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (semi-sticlă) cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (semi-sticlă)
William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (semi-sticlă)
Terroir-ul unic de teren foarte pietros al Premier Cru Montmain produce un vin cu arome minerale foarte pronunțate, putere extraordinară și potențial excelent de învechire. Acest vin prezintă o structură mare, cu o lungime bună. Atât accesibil, cât și foarte proaspăt, arată o concentrare fantastică.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista