Country Manor micul dejun Tarta necesită în jurul valorii de 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 500 calorii, 10g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 83 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Cap la magazin și ridica monterey Jack brânză, ouă, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Turtă Dulce Manor House, Vechiul Conac Tradițional Victorian Budinca De Crăciun, și Tartă De Piersici De Țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
3
Adăugați apă, ou și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Se amestecă împreună, dar nu funcționează prea mult. Împărțiți patiseria în două bucăți, acoperiți și răciți timp de 30 de minute.
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Forma fiecare bucată într-o rundă și rola crusta pe suprafață ușor presarata cu faina. Se potrivesc cu grijă în două tigăi de tartă de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Blind coaceți cojile de tartă în cuptorul preîncălzit până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Lasă să se răcească.
8
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
10
Se sotează ceapa în unt până la translucid. Împărțiți șunca, slănina și ceapa în două porții egale și presărați peste fundul cojilor de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
Căpșuni La Picior
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mustar Preparat, Optional
11
Bateți împreună smântână și ouă bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Adăugați sare, piper, nucșoară, busuioc și cimbru și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Se toarnă amestecul de ou peste amestecul de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
14
Se presara cuburi de brânză cremă și Cheddar ras și brânzeturi Monterey Jack peste partea de sus a fiecărei tartă umplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
15
Presărați ceapa verde peste brânză, urmată de migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
Ghimbir întreg, Zdrobit
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
16
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
17
Se lasă să se răcească ușor, apoi se taie și se servește.