Cotlete de porc cu sos de vin de afine

Cotletele de porc cu sos de vin de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 438 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână vin, cotlet de porc, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de porc cu sos de vin de afine, Muschiulet de porc cu sos de vin de afine, și Frigarui de carne de porc în sos de vin roșu cu chutney de smochine și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează carnea de porc cu sare și piper. Se prăjesc în ulei până se rumenesc pe fiecare parte, 2 până la 3 minute.
Transferați carnea de porc într-un vas de copt și introduceți-l în cuptorul preîncălzit.
Reduceți căldura sub tigaie la mediu și adăugați usturoiul. Gatiti si amestecati doar pana cand este parfumat. Se amestecă vinul și sosul de afine. Se fierbe câteva minute până când sosul se îngroașă ușor. Se amestecă salvie și cimbru. Întoarceți carnea de porc în tigaie și întoarceți-o pentru a acoperi cu sosul.
Așezați pe farfurii pentru a servi și garnisiți cu pătrunjel proaspăt.