Cotlete de porc cu salsa de nectarine

Cotlete de porc cu salsa de nectarine
Cotlete de porc cu salsa de nectarine durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 1,92 USD per porție. O porție conține 214 calorii, 27 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Un amestec de pudră de chili, coriandru, cotlete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este solid. Cotletele de porc cu salsa de nectarine, cotletele de porc cu condiment de nectarina si muschiul de porc cu salsa de avocado cu nectarina sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Frecați pe ambele părți ale cotletelor de porc. Într-o tigaie antiaderență mică acoperită cu spray de gătit, gătiți cotletele de porc în ulei la foc mediu-mare timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când sucurile sunt limpezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se scoate pe un platou de servire si se tine la cald.
3
În aceeași tigaie, combinați salsa și fructele tartinabile. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; gătiți și amestecați la foc mediu timp de 1 minut. Se amestecă nectarinele, coriandru și oregano; gătiți 2-3 minute mai mult sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura
NectarinăNectarină
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosurile dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rieslingul „Bass” NV Bully Hill Vineyards. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
NV Bully Hill Vineyards „Bass” Riesling
NV Bully Hill Vineyards „Bass” Riesling
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate38
Revista