Cotlete de porc cu piper, la slow cooker

Ai nevoie de un fel principal fără gluten și lactate ? Cotletele de porc cu ardei la slow cooker ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 613 calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 2,57 USD per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 2281 de fani. Mergi la magazin și cumpără zahăr brun, sare kosher, ceapă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 40 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 80% . Acest scor este remarcabil. Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Carne de porc Kahlua la slow cooker cu sos dulce de ananas și chili , Mușchiuleț de porc la slow cooker cu sos de mere cu cimbru și frunze de mentă și Carne de porc cu fasole Garbanzo la slow cooker .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Combinați supa de legume, 1/2 cană de sare kosher, zahărul brun și boabele de piper într-o cratiță medie și puneți la foc mediu-mare. Gătiți doar până când sarea și zahărul se dizolvă, apoi luați de pe foc și adăugați gheața.
Puneți cotletele de porc într-o pungă cu fermoar de 7 litri împreună cu amestecul și sigilați-o.
Puneți într-un recipient de plastic și dați la frigider peste noapte.
Scoateți cotletele din saramură, clătiți-le și uscați-le prin tamponare. Condimentați pe ambele părți cu sare kosher și puneți-le deoparte.
Puneți merele în slow cooker.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie din oțel inoxidabil cu diametrul de 30 cm, la foc mediu-mare.
Căliți cotletele de porc pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 5-6 minute pe fiecare parte. După ce s-au rumenit, puneți cotletele de porc în slow cooker peste mere.
Adăugați în tigaie jumătatea de lingură de ulei de măsline rămasă, urmată de ceapă și sotați până când începe să se rumenească, 3-4 minute.
Adăugați supa de pui în tigaie pentru a deglaza.
Adăugați piperul negru și cimbrul și amestecați pentru a se combina.
Transferați carnea în slow cooker, setați focul la putere mare, acoperiți și gătiți timp de 1 oră și jumătate. Reduceți focul la mic și continuați să gătiți încă 4 ore și 30 de minute sau până când carnea de porc este fragedă și se desprinde de pe os.