Cotlete de miel marinate, pane, cu rozmarin și usturoi

Marinate, cotlete de miel pane cu rozmarin si usturoi este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 420 calorii, 47G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de pesmet, usturoi, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Încercați Rozmarin și usturoi cotlet de miel, Rozmarin-Usturoi Cotlet De Miel, și Cotlete de miel cu rozmarin și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună sosul Worcestershire, sosul de soia, usturoiul și rozmarinul într-un bol nereactiv.
Așezați Cotletele de miel în marinată și întoarceți-le. La frigider, neacoperit, timp de 1 1/2 până la 3 ore, rotind o dată sau de două ori.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Scoateți Cotletele de miel din marinată și puneți-le deoparte. Aruncați crenguța de rozmarin.
Bateți ouăle în marinada rămasă.
Întindeți pesmetul pe o farfurie mare.
Scufundați Cotletele de miel în amestecul de ou/marinată, apoi în firimiturile de pâine, acoperind uniform.
Așezați cotletele pâine în vasul de copt pregătit. Aruncați marinada / amestecul de ouă.
Coaceți timp de 20 de minute și întoarceți cotletele.
Coaceți încă 15 minute sau până la coacerea dorită.