Cotlete De Miel La Grătar
Cotletul de miel la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 65 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați sare, sherry, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete De Miel La Grătar, Cotlete De Miel La Grătar, și Cotlete De Miel La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente; presărați uniform peste miel.
Așezați mielul într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați usturoi și sherry; sigilați punga, întorcându-vă la strat. Marinați în frigider 3 ore, întorcându-vă ocazional.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați mielul pe grătar sau pe tigaia broiler acoperită cu spray de gătit; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți cu pene de var, dacă doriți.