Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cotletele de miel cu sos de iaurt bătut. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă 89 cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, cățel de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de miel cu sos olandez bătut, Cotlete de miel cu sos de iaurt, și Charmoula cotlet de miel cu sos de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Combinați iaurtul și următoarele 3 ingrediente. Se amestecă 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Iaurt
Sare
3
Presărați mielul uniform cu restul de 3/8 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Miel
4
Așezați mielul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.