Cotlete cremoase de porc cu ciuperci

Cotletele cremoase de porc cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $18.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 235g de proteine, 80g de grăsime, și un total de 1764 calorii. Un amestec de cremă de supă de ciuperci, la 8 cotlete de carne de porc, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Cotlete de porc cremoase și ciuperci, Cotlete de porc cu sparanghel și ciuperci, și Cotlet de porc cu ciuperci Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați Cotletele de porc uniform cu sare și piper de lămâie; dragă în făină.
Gatiti carnea de porc in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2-3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți carnea de porc și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie.
Se adaugă ciupercile și ardeiul gras în tigaie și se sotează la foc mediu 5 minute sau până se înmoaie. Întoarceți carnea de porc în tigaie; supă de lingură peste carne de porc și presărați cu pimiento. Reduceți căldura la minim. Gatiti, acoperit, 45 de minute pana la 1 ora sau pana cand carnea de porc este frageda.
Se servește cu orez fiert fierbinte, dacă se dorește.