Cotlet De Porc Savuros Cu Ceapă Caramelizată

Cotlet De Porc Savuros Cu Ceapă Caramelizată
Cotletele de porc savuroase cu ceapă caramelizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 346 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr brun, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Ceapă Caramelizată, Pere și ceapă caramelizată cotlet de porc, și Cotletele de porc înăbușite în ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista