Cotlet De Porc Rozmarin

Cotlet De Porc Rozmarin
Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, însoțire: pene de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cotlet De Porc Rozmarin, Cotlet De Porc Rozmarin, și Cotlet De Porc Cu Lămâie De Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare, apoi se amestecă împreună cu rozmarin, ulei, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Frecați amestecul peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Se toacă cotletele pe o tigaie de pui la aproximativ 4 inci de căldură, întorcându-se o dată, până când sunt fierte, aproximativ 8 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
Date Nutriționale
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista