Cotlet de porc la grătar cu Salsa Tomatillo

Reteta cotlete de porc la gratar cu salsa Tomatillo ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 6. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ardei iute jalape, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete de porc Chile la grătar cu Tortilla-Salsa Tomatillo, Cotlet de porc la grătar cu Salsa de Tomatillo, porumb și Avocado, și Cotlete de porc Chile la grătar cu Tortilla-Salsa Tomatillo.
Instrucțiuni
Așezați tomatillos, 4 căței de usturoi întregi și jalapeincroos pe foaia de copt cu margini. Se fierbe până se înmoaie și legumele sunt ușor carbonizate, întorcându-se ocazional, aproximativ 7 minute pentru usturoi și 8 minute pentru tomatillos și jalapeincrosos.
Se transferă pe farfurie și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula. Stem și semințe jalapepolormos.
Așezați tomatillos, usturoi, jalapeincrosos, ceapă și coriandru în procesor. Puree până aproape neted. Condimentează salsa tomatillo cu sare și piper. Salsa înainte poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Readuceți salsa la temperatura camerei înainte de servire.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Frecați ambele părți ale cotletelor de porc cu cățel de usturoi înjumătățit.
Se presară sare kosher și piper; periați cu ulei. Grătiți până când sunt fierte, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Transferați cotletele pe farfurie; lăsați să se odihnească 10 minute. Grătați tortilele până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Serviți cotletele cu tortilla și salsa.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.