Cotlet de porc la grătar cu Salsa Tomatillo

Cotlet de porc la grătar cu Salsa Tomatillo
Reteta cotlete de porc la gratar cu salsa Tomatillo ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 6. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ardei iute jalape, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete de porc Chile la grătar cu Tortilla-Salsa Tomatillo, Cotlet de porc la grătar cu Salsa de Tomatillo, porumb și Avocado, și Cotlete de porc Chile la grătar cu Tortilla-Salsa Tomatillo.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Așezați tomatillos, 4 căței de usturoi întregi și jalapeincroos pe foaia de copt cu margini. Se fierbe până se înmoaie și legumele sunt ușor carbonizate, întorcându-se ocazional, aproximativ 7 minute pentru usturoi și 8 minute pentru tomatillos și jalapeincrosos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se transferă pe farfurie și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula. Stem și semințe jalapepolormos.
4
Așezați tomatillos, usturoi, jalapeincrosos, ceapă și coriandru în procesor. Puree până aproape neted. Condimentează salsa tomatillo cu sare și piper. Salsa înainte poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Readuceți salsa la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Frecați ambele părți ale cotletelor de porc cu cățel de usturoi înjumătățit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Se presară sare kosher și piper; periați cu ulei. Grătiți până când sunt fierte, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Transferați cotletele pe farfurie; lăsați să se odihnească 10 minute. Grătați tortilele până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Serviți cotletele cu tortilla și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista