Cotlet de porc cu sos de portocale pentru doi

Cotlet de porc cu sos de portocale pentru doi
Cotletele de porc cu sos de portocale pentru doi necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 401 calorii, 45g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $3.75 pe portie. Această rețetă de la Taste Of Home necesită suc de ananas, coajă de portocală, miere și cotlet de porc. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos de portocale, Cotlet de porc în sos de portocale, și Cotlet De Porc Cu Sos De Soia-Portocale.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă o cantitate mică de 1/2 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați cotlet de porc. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MarinadaMarinada
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Cotletele la grătar, acoperite, la foc mediu sau se fierb 4-5 in. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CleșteClește
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
5
Între timp, într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și marinada rezervată. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se servește cu cotlete.

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista