Cotlet de porc cu Salsa caldă de ananas

Cotlet de porc cu ananas cald Salsan este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cotlet de porc, salsa caldă de ananas, frecare de condimente din Caraibe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc și Salsa caldă de ananas, Cotlet De Porc Cu Salsa De Ananas, și Cotlet de porc la grătar și Salsa de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați carnea de porc uniform cu Caribbean Spice Rub.
Așezați pe un suport pentru pui de carne acoperit cu spray de gătit și așezați raftul în tigaia pentru pui de carne.
Se fierbe 5 inci de la căldură 5 minute pe fiecare parte sau până se termină.
Se servește cu Salsa caldă de ananas.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.