Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu piersici Brandiate. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 2 și costă $ 4.7 pe portie. O porție conține 701 calorii, 61G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă de la Food.com are 8 fani. Un amestec de oțet balsamic, ulei vegetal, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlet De Porc Brandied-Peach, Cotlet de porc cu sos de cireșe brandy și dovlecei cu nuci, și Cotlet De Porc Cu Piersici pentru rețete similare.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.