Cotlet De Porc Și Mazăre De Zahăr Cu Glazură De Julep De Mentă

Cotlet De Porc Și Mazăre De Zahăr Cu Glazură De Julep De Mentă
Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 218 calorii. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, zahăr brun, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Cotlet de porc și mazăre de zahăr cu glazură de Julep de mentă, Cina in seara asta: cotlet de porc cu menta Julep glazura, și Cotlet de porc cu sos de Cran-mere, cartofi de pătrunjel și mazăre de zahăr pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Revista