Copane De Pui Cu Lămâie-Oregano La Grătar

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Copanele de pui cu lămâie-Oregano la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de oregano, sare kosher grosieră, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Copane De Pui Cu Lămâie-Oregano La Grătar, Pui la grătar cu lămâie și Oregano, și Pui la grătar cu lămâie și Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mic. Condimentează după gust cu piper negru proaspăt măcinat.
Se toarnă marinada într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon; adăugați pui și sigilați. Întoarceți punga pentru a acoperi puiul. Marinați la temperatura camerei 30 de minute sau la frigider până la 2 zile, întorcându-vă ocazional.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Așezați puiul, cu puțină marinată încă agățată, pe grătar; pui la grătar până când este gătit și se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se frecvent, aproximativ 30 de minute.
Transferați în farfurii și serviți.