Cookie-uri de dovleac cu ciocolată dublă
Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 24. Un amestec de scorțișoară măcinată, ou, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 107 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Brioșe Cu Dovleac Dublu Cu Ciocolată, Cookie-Uri Cu Ciocolată Dublă, și Cookie-Uri Cu Ciocolată Dublă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° și tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Bateți împreună dovleacul, zahărul, uleiul vegetal, vanilia și oul într-un castron mare . Într-un castron separat, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, pudra de cacao, scorțișoara măcinată și sarea.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de dovleac și amestecați până se combină.
Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Luați linguri mari pline de aluat și aruncați-le pe foaia de prăjituri, la aproximativ 2 inci distanță. Când ați terminat, încercați să modelați aluatul pentru a semăna cu un cookie. Aluatul va fi lipicios și umed și greu de modelat. Aluatul de fursecuri trebuie să fie rotund, plat și neted, asemănător aproape de produsul copt finit, deoarece fursecurile nu se răspândesc prea mult în timpul coacerii și se vor ridica. Vă ajută să lucrați cu aluatul dacă mâinile sunt proaspăt spălate și ușor umede.
Coaceți timp de aproximativ 10-15 minute până când cookie-urile sunt ferme la atingere și pot fi mutate de pe Silpat mat fără lipirea fundului.