Conopida lui Deborah Madison cu șofran, fulgi de piper, pătrunjel din belșug și paste

Conopida lui Deborah Madison cu șofran, fulgi de piper, pătrunjel din belșug și paste
Conopida lui Deborah Madison cu șofran, fulgi de piper, o mulțime de pătrunjel și paste ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,43 USD pe porție. O porție conține 331 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă de la Serious Eats are 286 de fani. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, usturoi, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați Salata de linte a lui Deborah Madison, Deborah Madison ' s Tangelo-budincă de mandarină, și Deborah Madison ' s Două rubarbă de vară pur și simplu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aburiti floretele de conopida si miezul peste apa clocotita timp de aproximativ 3 minute. Gustă o bucată. Ar trebui să fie la un pas de tandrețe și să nu fie complet gătit. Pune-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La ConservăLapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Încălziți uleiul într-o tigaie largă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa și șofranul și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa este moale, aproximativ 6 minute. Aburul va activa șofranul astfel încât să păteze și să aromeze ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoiul, fulgii de piper și câțiva vârfuri de pătrunjel, dați-le un amestec, apoi adăugați conopida. Aruncați conopida pentru a o acoperi cu condimentele, adăugați 1/2 cană de apă și gătiți la foc mediu până când conopida este fragedă, doar câteva minute. Se condimentează cu sare, se aruncă cu jumătate din pătrunjelul rămas și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
În timp ce conopida se gătește, gătiți pastele în apa clocotită condimentată cu sare până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se scurge, se transferă într-un castron încălzit și se aruncă cu câteva linguri de ulei și pătrunjelul rămas. Gustați pentru sare, apoi lingurați conopida peste paste, mișcați o parte din ea în crăpăturile de paste, radeți brânza deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Variație cu creveți: când creveții sălbatici din Golf sunt în sezon, profitați de bunătatea lor dulce. Cojiți creveții de 1 kilogram, apoi sotați-i la foc mare în ulei de măsline până la roz și ferm, după aproximativ 5 minute. Aruncați-le cu usturoi tocat și pătrunjel și împărțiți-le între farfuriile individuale de paste sau îngrămădiți-le deasupra vasului comun. Omiteți brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate89
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista