Conopidă prăjită și piure

Conopidă prăjită și piure
Conopida prăjită și curățată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de conopidă, lapte, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de fasole albă purificată cu slănină și roșii Cherry prăjite, Pizza de conopidă prăjită cu rucola și usturoi prăjit: postare de invitat de Kim Bee la poftele unui nebun, și Piure De Broccoli.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Pe o tavă de foi, întindeți 1/4 din flori cu uleiul, condimentați cu sare și coaceți până se caramelizează, aproximativ 25 de minute. Între timp, combinați conopida rămasă, laptele și o jumătate de linguriță de sare într-o cratiță medie la foc mediu. Aduceți amestecul la foc mic, acoperiți și gătiți până când conopida este fragedă, aproximativ 20 până la 25 de minute. Se strecoară conopida din amestecul de lapte, rezervându-le pe ambele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LapteLapte
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Transferați conopida într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați 1/2 linguriță rămasă de sare și unt în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați jumătate din lichidul de lapte rezervat. Asigurați blatul pe blender și amestecul de piure până se omogenizează. Dacă amestecul este prea gros, subțire prin adăugarea unei părți din lichidul rămas. Condimentează, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se servește într-un castron mare de servire acoperit cu flori caramelizate și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista