Conopidă Indiană

Conopidă Indiană
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Conopida indiană ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 235 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii, garam masala, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Conopidă Indiană, Dip de conopidă condimentată Indian, și Creveți indieni cu conopidă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați cea mai mare parte a tulpinii conopidei și așezați întregul cap într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Încălziți două linguri de ulei și turmeric împreună într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Periați capul de conopidă cu amestecul de ulei și turmeric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
TurmericTurmeric
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Coaceți conopida timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
În timp ce conopida se gătește, încălziți două linguri de ulei într-o tigaie, amestecați ceapa tocată și sotati până când au o culoare maro medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați roșiile curățate, praful de usturoi, garam masala și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Garam MasalaGaram Masala
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Lăsați acest amestec să fiarbă timp de 10 minute.
9
Aranjați frunzele de salată pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
10
Așezați conopida deasupra salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
11
Se toarnă curry-ul de roșii peste conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
12
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista