Conopidă Curry Prăjită
Rețeta prăjită Curry conopida ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 69 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână conopidă, pudră de curry, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Conopidă Prăjită Cu Curry, Conopidă Prăjită Cu Curry, și conopidă prăjită cu curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-un castron mare, amestecați împreună ulei, 1 lingură. suc de lămâie, pudră de curry, sare și cayenne, dacă doriți.
Adăugați felii de conopidă și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți conopida într-un singur strat într-o tigaie mare.
Coaceți până când conopida este fragedă, mestecată și rumenită, 25 până la 30 de minute.
Se presară cu 1/2 linguriță rămasă. suc de lămâie și garnisiți cu coriandru.