Conopidă cremă cu Cheddar de fermă

Conopidă cremă cu Cheddar de fermă
Crema de conopidă cu Cheddar de fermă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 296 calorii. Un amestec de piper măcinat, brânză Cheddar ascuțită, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Penne la cuptor cu Cheddar de fermă și praz, Ouă coapte cu Cheddar de fermă și cartofi, și Fermă Cheddar și irlandez Stout Fondue cu cartofi noi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduce 4 qt. apă sărată la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați conopida; gatiti doar pana cand sunt crocante-fragede, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
3
Scurgeți; clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Lăsați să se răcească în strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Topiți 3 Linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu; se adaugă ceapa verde și usturoiul și se sotează 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Bateți făina până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Amestecați treptat laptele și smântâna; gătiți la foc mediu, amestecând constant, până când amestecul este îngroșat și bubuit. Se amestecă 1/2 linguriță. fiecare sare și nucșoară și 1/4 linguriță. fiecare piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați brânză, amestecând până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
8
Se ia de pe foc; adăugați conopida, amestecând pentru a acoperi bine. Puneți conopida într-un vas de copt de 13" x 9" uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Combinați pesmetul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic; presărați peste conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Stropiți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
11
Coaceți, neacoperit, la 400 timp de 35 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
*Pentru a face 1 1/2 căni de pesmet de casă, așezați 3 felii de pâine, sfâșiate, într-un mini tocător. Acoperiți și pulsați doar până când aveți firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PâinePâine
13
Notă: Farmhouse Cheddar devine distincția sa, în parte, pentru că este făcută pe proprietatea unui fermier, folosind doar lapte de la vacile sale. Am testat cu Keen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
LapteLapte
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista