Crema de conopidă cu Cheddar de fermă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 296 calorii. Un amestec de piper măcinat, brânză Cheddar ascuțită, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Penne la cuptor cu Cheddar de fermă și praz, Ouă coapte cu Cheddar de fermă și cartofi, și Fermă Cheddar și irlandez Stout Fondue cu cartofi noi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduce 4 qt. apă sărată la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați conopida; gatiti doar pana cand sunt crocante-fragede, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
3
Scurgeți; clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Lăsați să se răcească în strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Topiți 3 Linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu; se adaugă ceapa verde și usturoiul și se sotează 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Unt
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Bateți făina până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Amestecați treptat laptele și smântâna; gătiți la foc mediu, amestecând constant, până când amestecul este îngroșat și bubuit. Se amestecă 1/2 linguriță. fiecare sare și nucșoară și 1/4 linguriță. fiecare piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Piper
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Adăugați brânză, amestecând până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
8
Se ia de pe foc; adăugați conopida, amestecând pentru a acoperi bine. Puneți conopida într-un vas de copt de 13" x 9" uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Combinați pesmetul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic; presărați peste conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Conopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Stropiți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
11
Coaceți, neacoperit, la 400 timp de 35 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
*Pentru a face 1 1/2 căni de pesmet de casă, așezați 3 felii de pâine, sfâșiate, într-un mini tocător. Acoperiți și pulsați doar până când aveți firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Pâine
13
Notă: Farmhouse Cheddar devine distincția sa, în parte, pentru că este făcută pe proprietatea unui fermier, folosind doar lapte de la vacile sale. Am testat cu Keen.