Coji De Paste Umplute (Makeover)
Cojile de paste umplute (Makeover) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 324 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciuperci, brânză de vaci, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coji Umplute Cu Brânză Makeover, Makeover Scoici Ușor Umplute Cu Carne De Vită, și Coji Umplute Cu Paste Mari.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet, omițând sarea.
Între timp, în tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți curcan, condimente italiene, fenicul, sare și piper la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când curcanul nu mai este roz; scoateți amestecul de curcan din tigaie.
În aceeași tigaie, gătiți ciupercile, ceapa și usturoiul la foc mediu 6 până la 8 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede. Se amestecă amestecul de curcan, brânza de vaci și produsul din ou în amestecul de ciuperci.
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de curcan în fiecare coajă de paste.
Se pune în vasul de copt. Puneți sosul de paste peste coji.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când este fierbinte.