Coji De Paste Coapte
Cojile de paste coapte ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 173 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 63 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, parmezan, sos marinara și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Coji De Paste Umplute La Cuptor, Coji de paste coapte cu carne de vită, roșii uscate și spanac, și Paste.....coji de paste cu umplutură de Crab Dilled.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Gatiti cojile pana cand sunt fragede.
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească ușor.
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Combinați ricotta, busuiocul, parmezanul și usturoiul într-un castron. Se condimentează cu sare.
Întindeți jumătate din sosul marinara pe fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci pentru broiler. Puneți amestecul de ricotta în coji și așezați părțile deschise în vasul de copt. Acoperiți cu marinara rămasă, presărați mozzarella și coaceți 10 până la 12 minute. Întoarceți cuptorul la fiert și fierbeți până când brânza începe să se rumenească, 2 până la 3 minute.