Coji De Cartofi Taco

Coji De Cartofi Taco
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cojile de cartofi Taco. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 389 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză cheddar, unt, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Taco Umplute Scoici, taco umplute scoici, și Taco Umplute Scoici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați și străpungeți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
2
Se coace la 375 la 1 oră sau până se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Scoateți cu grijă pulpa, lăsând o coajă subțire (pulpa la frigider pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Periați în interiorul și în exteriorul cojilor de cartofi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CartofiCartofi
Coji De PasteCoji De Paste
4
Așezați partea tăiată în sus pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se coace, neacoperit, la 375, timp de 20 de minute. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Adăugați roșiile și condimentele taco. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
TomateTomate
7
Lingură în coji de cartofi; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CartofiCartofi
Coji De PasteCoji De Paste
8
Coaceți, neacoperit, cu 5-10 minute mai mult sau până când brânza este topită. Se acoperă cu smântână și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este SeaGlass rosul de Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Seaglass Rose de Pinot Noir
Seaglass Rose de Pinot Noir
O frumoasă reflectare a terroirului de coastă curat al Județului Monterey, Rosul se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șizmeura coaptă este echilibrată de aciditatea răcoritoare și de un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechindu-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri de pepene galben sau crab cu aioli picante.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista