Cod Piccata la cuptor cu sparanghel
Cod Piccata la cuptor cu sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă 3,1 USD per porție . O porție conține 172 de calorii , 23 g de proteine și 7 g de grăsimi . Dacă aveți sparanghel, suc de lămâie, condimente lămâie-piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 65% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piccata de pui cu paste din păr de înger , Piccata de pui cu anghinare și Piccata de pui ușoară .
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul într-un 11 inchi neuns. x 7 inchi. vas de copt; adaugă apă. Aranjați cod peste sparanghel.
Stropiți cu suc de lămâie, lămâie-piper și pudră de usturoi. Se untează cu unt; se presară cu capere.
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 12-15 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță și sparanghelul este fraged. Dacă doriți, stropiți cu pătrunjel.