Coconut Biscotti
Reteta Biscotti de cocos este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest desert are 90 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți nucșoară, bicarbonat de sodiu, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Coconut Biscotti, Coconut Biscotti, și Coconut Biscotti.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin nucșoară).
Așezați zahărul, vanilia și ouăle într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 2 minute sau până se îngroașă.
Adăugați amestecul de făină și nuca de cocos; se amestecă pentru a combina (aluatul va fi foarte lipicios). Întoarceți aluatul pe o suprafață puternic făinată; frământați ușor de 7 sau 8 ori. Formați aluatul într-o rolă de 15 x 3 inci.
Așezați rola pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament și bateți la o grosime de 1 inch.
Coaceți la 300 timp de 40 de minute sau până când ruloul se rumeneste. Se răcește timp de 5 minute pe un suport de sârmă.
Tăiați rola în diagonală în felii de 20 (1/2 inch grosime); stați felii în poziție verticală pe foaia de copt.
Coaceți 20 de minute (fursecurile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Scoateți din foaia de copt; se răcește complet pe grătar.