Cocteilul de Crab-nucă de cocos necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $1.72 pe portie. O porție conține 96 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, mango, Mesa grill habanero și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Cocktail De Crab-Nucă De Cocos, Coconut-Crab Cocktail, și Cocktail de Crab.
Instrucțiuni
1
Bateți laptele de cocos, sosul fierbinte, sucul de lămâie și mierea într-un castron și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Îndoiți ușor coriandrul, carnea de crab, mango, andive și radicchio.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.