Coaste scurte cu Frisocrode-salată de pătrunjel

Coaste scurte cu frișcă-salată de pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 86G de grăsime, și un total de 993 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vin, morcovi, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Friscroume-Rețetă De Salată De Pătrunjel, Tilapia friptă cu Frisincrode-salată de mere și sos de muștar-pătrunjel, și Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 300 F și aranjați un suport în treimea inferioară. Uscați coastele cu un prosop de hârtie și frecați-le cu 1 lingură de ulei. Condimentează bine cu sare și piper.
Lăsați coastele să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.Odată ce carnea este gata, puneți un cuptor olandez sau o oală mare, cu fund greu, la foc mediu-mare și adăugați restul de 2 linguri de ulei. Când uleiul strălucește, adăugați coastele și căutați până se rumenesc bine pe ambele părți, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți coastele pe o farfurie mare sau pe o foaie de copt și lăsați-le deoparte. Reduceți focul la mediu; adăugați ceapa, prazul, morcovii și țelina în oală; și condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede si rumenite, aproximativ 8 minute.
Adăugați vinul și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei, până când se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul și coastele rezervate și aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți vasul cu un capac etanș și transferați-l în cuptor. Gatiti pana cand carnea cade de pe os, aproximativ 2 1/2 ore.
Scoateți coastele din cuptor, transferați-le pe o farfurie și acoperiți-le ușor cu folie de aluminiu. Strecurați lichidul de fiert printr-o strecurătoare de plasă într-un castron mediu; aruncați solidele. Folosind o lingură mare sau un separator de grăsime, îndepărtați grăsimea de pe suprafața lichidului și aruncați-o. Întoarceți lichidul de fiert în oală și păstrați-l cald în timp ce faceți salata.
Serviți coastele cu puțin lichid de fiert peste cartofi sau mămăligă cu salata pe lateral.Asocierea băuturilor: un roșu mediu - corpolent va funcționa excelent cu acest fel de mâncare copios. Deoarece nu există condimente evidente sau texturi foarte delicate, nu ezitați să beți cât de mare și tare doriți. Un vin din California, care este întotdeauna solid rock este 2003 Cloverdale Ranch Alexander Valley Cabernet Sauvignon.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019