Coaste scurte în stil Italian de Sud ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 426 calorii. Mergeți la magazin și ridicați până la 4 hamsii, pastă de roșii, nero d ' Avola și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Italiană Lent Fiert Coaste Scurte, Coaste Scurte În Stil Coreean, și Coaste Scurte În Stil German pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți coastele scurte la temperatura camerei. Se usucă coastele, apoi se presară din belșug cu sare și piper și se stropesc cu EVOO. Aranjați coastele pe o tigaie pentru broiler și prăjiți până se rumenesc bine, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Yukon
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Între timp, încălziți 2 linguri EVOO într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați hamsiile și amestecați pentru a le topi în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Subţire-
5
Adăugați usturoiul, frunzele de dafin, ceapa și bulbul de fenicul și condimentați cu piper. Se amestecă câteva minute pentru a dezvolta o culoare pe fundul tigaiei, apoi se adaugă pasta de roșii, stafidele și cuișoarele. Se amestecă un minut sau încă 2, apoi se adaugă vinul și se gătește până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bulb De Fenicul
Grăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Adăugați coastele scurte în cuptorul olandez și amestecați pentru a acoperi cu sosul. Acoperiți și prăjiți la cuptor până când coastele sunt foarte fragede, 2 1/2 până la 2 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți coastele pe un platou și acoperiți-le cu folie. Reduceți sosul cu 10 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Rezervați 4 coaste scurte pentru o altă masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
10
Adăugați coastele rămase (pe sau de pe os) în sos. Împărțiți între feluri de mâncare și acoperiți cu pătrunjelul, frunzele de fenicul, o stropire de coajă și niște pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)
11
Serviți cu pâinea pentru a șterge sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.